söndag 19 februari 2012

CyberCrop 19-25 mars + FödelsedagsCrop 24 mars

För att fira vår ettårsdag som webbshop är det snart dags för Scrapdrakens andra CyberCrop!
En CyberCrop är lite som en scrapträff via nätet i stället för i verkligheten, så alla som vill kan vara med. Man behöver inte åka någonstans utan det räcker med att koppla upp sig på nätet och registrera sig i vårt tävlingsforum - som vi öppnade upp i samband med vår allra första CC som vi höll förra året – för att kunna delta. Så fort vi mottagit din registrering och godkänt den kan du logga in i forumet. Forumet är redan öppet så ni kan när som helst kila in och anmäla er.
CyberCropen startar 19/3 kl.10:00 och pågår tom 25/3 kl.23:59. När du blivit medlem så presentera dig gärna i presentationstråden och läs igenom våra regler.
Hur funkar det?
Vi på Scrapdraken har hittat på ett tiotal förhoppningsvis roliga och inspirerande tävlingar och du har sedan en vecka på dig att skapa utifrån dem. Varje tävling har sin egen tråd där du kan läsa tävlingens regler och priser samt att du där laddar upp ditt tävlingsbidrag. Gör gärna det så snart du blivit klart med ditt tävlingsalster, detta för att undvika att det blir långa uppladdningstider i forumet som det kan bli om alla försöker ladda upp samtidigt innan CyberCropen tar slut.
Jury i tävlingarna är vi på Scrapdraken. Priserna kommer från Scrapdraken.
Övrigt
Under CyberCropen kan det tänkas att det dyker upp en hel del annat skoj som extra tävlingar, demos, erbjudanden i butiken etc. Vi på Scrapdraken kommer att finnas online inne i forumet så mycket vi bara hinner för att umgås och svara på era frågor.
Vänligen respektera vårt önskemål om att hålla en varm, trevlig och inspirerande ton under hela CCn så att alla, nya som erfarna scrappare skall trivas. Alla typer av scrappare är varmt välkomna och det står i varje tävling vilka alster som kan vara med och tävla.
FödelsedagsCrop i butiken 24 mars
Den 24/3 har vi en födelsdagsCrop i butiken på Hjalmar Brantingsgatan 8, Uppsala. Vi börjar kl. 10:00 och håller på fram till kl. 21:00. Vi har ca 10 st platser att erbjuda så det är föranmälan som gäller. Det kostar 200:-/person, i priset ingår fika, smörgås, frukt, kaffe, the etc samt ett tävlingskit för en extra tävling som enbart är för er som är på FödelsedagsCropen i butiken. För er som vill ta med egen lunch/middag så har vi kylskåp och micro i butiken. Vi bjuder även på födelsedagstårta.


Självklart är butiken öppen som vanligt 11-15 lördagen 24 mars!

Vi hoppas ni vill komma och fira vår ettårsdag med oss.
Kreativa hälsningar
Kattis, Maria, Marie, Monica och Sonja
Scrapdraken HB

4 kommentarer:

Prickan sa...

Oj va kul det här ska bli :-) Jag kommer på kalaset och ska försöka mig på cybergrejen också. Vi ses på onsdag. Kramar @nna

MezzaNotte sa...

tjohoo vad kul!! Jag vill vara med!

MezzaNotte sa...

Hej igen!
Jag, Katja kommer gärna och firar ettårsdagen med er. Så nu hoppas jag det platser kvar den 24 mars.

Tjingeling
Katja

DeadUntilDark sa...

Hurra så roligt!! :)