torsdag 1 mars 2012

Två Tags av Kattis

En ändring i kursschemat:

Enligt önskemål har vi ändrat kurs den 15 mars från alter till vårkort med blommor. Kursen är mellan kl. 18-21. I den här kursen gör vi ett par olika kort med temat vår. Vi kommer att använda Core´Dinationpapper, washi/tissuetejp, embossingfoldrar m.m som vi sedan dekorerar med blommor. Kursen vänder sig till er med baskunskaper i kortmakeri alternativt scrapbooking. I priset ingår material och fika.
Kostnad: 250:-

För mer info läs här.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kattis vill idag visa två tags som hon har skapat. Hon har utgått i från en svart tag som ni finner i shopen. På dessa har hon sedan limmat fast två vintage bilder från Crafty Individuals. Sedan har hon torrembossat dem med hjälp av Tim Holtz embossingfolder Bricked.

På den första tagen har hon sedan på övre delen använt sig av Crackle Paint och på nedre delen Distress Stickles Rock Candy. Blommorna är utstansade med hjälp av punch från Nellie Snellen. I mitten har hon sedan limmat fast Dew Drops genomskinliga. Sedan har hon avslutat med washitejp.På tags nummer två har hon limmat fast ett hörn från Primas Shabby Chic Resin kollektion, washitejp och utstansade blommor samt lite stickles runt kanterna.Tjusiga, inte sant? :D

Kattis, Scrapdraken

Inga kommentarer: