söndag 6 maj 2012

Månadstävling - Maj

Nu startar vi en ny omgång av månadstävlingar här hos oss på Scrapdraken.
Majmånadstävling går ut på att göra ett Kort, en LO eller något Altrat i majblommans tecken. Årets majblomma går i färgerna vinrött och pärlemovitt med en liten nål i färgat guld.


Dessa färger vill vi se på ert alster, de ska vara de dominerande färgerna. Andra färger får förekomma så länge de inte är dominerande på alstret. Vi vill även se en massa blommor på ert alster.

Ni har fr.o.m nu och fram t.o.m 31 maj på er att skapa utifrån denna tävlingen. Ert alster ska vara nygjort för denna tävlingen, men det är helt okej ifall ni vill delta i en annan tävling någonstans med ert alster.

Ert alster laddar ni upp antingen i er blogg eller inne på något forums galleri. Kopiera sedan länken som går direkt till ert bidrag i er blogg el galleriet, kom sedan tillbaka till vår blogg och skriv in länken i kommentarsfältet i detta inlägg, så är ni med och tävlar i vår tävling.
OBS! Vänligen lägg in en direktlänk till ert tävlingsbidrag och inte enbart till er blogg el dyl, detta så att vi lätt hittar det bidrag som deltar i tävlingen.

Ser fram emot att få se era alster :D

/Scrapdraken

1 kommentar:

LovLi sa...

Hej! Här är mitt bidrag till din maj-tävling. Tackar för en rolig utmaning :)
Länk till bloggen där bidraget ligger; http://lovlicraft.wordpress.com/2012/05/20/tavlar-igen/