söndag 8 maj 2011

Maj Månadstävling - Färg

Dags för en ny månadstävling och den här gången bjuder vi på en färgutmaning. Vi vill se kort, LO eller alter - upp till er vad ni vill skapa - men det måste vara i färgerna gult och orange. Andra färger är okej, MEN färgerna gult och orange måste vara framträdande.

För att delta i tävlingen så ska du alltså utgå ifrån de två färgerna gult och orange, i övrigt är det fri tolkning som gäller. Det är endast ett bidrag per person. Lägg sedan upp ditt alster i din blogg - eller maila oss på maria@scrapdraken.se om du inte har någon blogg - med en länk till vår tävling, alltså detta inlägget. Kom sedan tillbaka in hit till detta inlägget och lägg en direktlänk till ditt bidrag i kommentarsfältet. Notera att vi vill ha en direktlänk till ditt bidrag, detta då vi inte har tid att leta bland alla blogginlägg om ni är en flitig bloggare :D Ni har på er fram till och med 29 maj kl. 23:59. Juryn kommer att bestå av oss på Scrapdraken HB och vårt DT-team.


/Scrapdraken HB

5 kommentarer:

Johanna sa...

Hej!
Här är mitt bidrag till tävlingen:
http://johannascardmaking.blogspot.com/2011/05/ville-bara-saga-tack.html

Ha det bra
Johanna

Annica sa...

Hejsan,

Här finns mitt bidrag: http://annicasscrapblog.blogspot.com/2011/05/grattiskort_22.html

Hälsningar,
Annica

Malena sa...

En härlig färgkombination som var tvungen att scrappas!
http://malena.nu/?p=2065

Jenny sa...

Hejsan här kommer mitt bidrag, kul tävling! jag brukar inte scrappa i dessa färger men nu kommer jag göra det fler gånger=)

http://jennyspysselhrna.blogspot.com/2011/05/gul-och-orange.html

Maritha sa...

Gult och orange var det.. :) Tack för inspirationen!

http://dilorf.frolid.eu/#post1031